Acasa

home

Veniți și studiați problemele economice, sociale și politice (cum ar fi: relații de muncă și relații industriale, politici de resurse umane, inegalități sociale și politici sociale, șomaj și deficit bugetar, reforma statului bunăstării, riscurile sociale, legislație și piața muncii, piața forței de muncă, politici de ocupare a forței de muncă, reforma instituțională etc.) cu care se confruntă România și Uniunea Europeană.

Masteratul de studii de muncă este un program al Facultății de Științe Politice oferit în limba engleză. Prin abordarea trans-disciplinară (sociologie, științe politice, drept, științe economice, antropologie) și prin oferta de cursuri cu predare în limba română și limba engleză, este un program unic în România. Scopul Masteratului de Studii de Muncă este de a pregăti specialiști în relații de muncă și industriale, cu un accent pus pe abordarea comparativă și pe analiza de politici publice. Excelența academică și profesională sunt principiile de bază ale acestui program postuniversitar.

Veți putea dobândi competențe, aptitudini și cunoștințe ce vă vor face atractivi pentru angajatori precum instituții guvernamentale, organizații internaționale, comisii parlamentare, firme de consultanță și de resurse umane, ONG-uri, sindicate și patronate. Veți fi îndrumați de profesori de la Departamentul de Științe Politice și de la Departamentul de Sociologie din cadrul SNSPA, cu experiență vastă de predare și cercetare în aceste domenii.

Masteratul de Studii de Muncă este acreditat ARACIS începând cu anul universitar 2013-2014, în ședința din 27.06.2013 . Raportul ARACIS poate fi consultat aici.